Grafikatervezés

Arculattervezés

Logótervezés

Csomagolástervezés

Katalógustervezés

Szórólaptervezés

3D animáció tervezés

Arculattervezés:

A vállalat arculata a legfőbb kommunikációs eszköz. Az üzenetek “frontvonalának” is szoktuk nevezni, hiszen a vevők ezzel találkoznak, amikor a vállalattal, vagy a márkával kapcsolatba kerülnek.

A kommunikáció tervezése során az alábbiakra fordítunk fokozott figyelmet:

Kis és teljes arculattervezés

A vállalat arculata lényegében a vizuális megjelenést jelenti. Elképesztően sokat számít, hogy egy dekoratív, ötletes logóval, színvilággal rendelkezel,vagy az, ha egy stílusos névjegykártya, vagy katalógus kerül az emberek kezébe, hiszen ezek nem csak a cég megismerésének eszközei, hanem bizony ez alapján történik gyakran az ismerősöknek való ajánlás is.

Ugye, hogy nem mindegy, hogy milyen a cég arculata? Mi segítünk Önnek megtervezni a vizuális megjelenést úgy, hogy az illeszkedjen ahhoz, amit a vállalat képvisel, amit a közönség felé kommunikálni kíván. A teljes arculat kialakítását és a kisarculati elemek megtervezését (névjegykártya, logó, dokumentumok) is elkészítjük Önnek, megalapozva ezzel a márka szárnyalását!

Logótervezés

A logó mindenütt ott van, igaz? A weboldalon, a szerződéseken, a közösségi médiában, a névjegykártyán, sőt, a promóciós ajándékokon is. Mindenhol. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogy néz ki, mit vált ki az emberekből, milyen kép jut eszükbe először, amikor márkára gondolnak. Bízza ránk a logó megtervezését és garantáljuk, hogy az meg fog ragadni az emberek emlékezetében!

Csomagolástervezés

Informatív, ötletes, egyszerű, kompakt. De azért legyen figyelemfelhívó is, üzenete feleljen meg az arculatnak.

 

Csomagolástervezési szakértőnk az összes felsorolt igényt szem előtt tartja, több éve alkot összetéveszthetetlenül jó csomagolási grafikákat piacvezető termékekhez.

Katalógustervezés

Ki mutatja be a termékeinket a vevőknek, ha mi nem vagyunk ott? A legegyszerűbb, mégis az egyik leghatásosabb módszer erre a katalógus. Ez egy igazi szócső.

Tapasztalatunk mégis az, hogy az érdeklődők nem minden katalógust hajlandók kinyitni, elolvasni.

Bízza ránk a katalógus megtervezését, szövegezését, grafikai megvalósítását, és garantáljuk, hogy az bizony forogni fog az érdeklődők kezében!

Szórólaptervezés

Lejárt dolog lenne a szórólapok terjesztése? Dehogy is. Csupán annyiról van szó, hogy ma már nem lehet akármilyen középszerű, átgondolatlan papírfecnivel felkelteni az emberek figyelmét.

Egy jól átgondolt, stílusos szórólap igenis képes reakciót kiváltani az emberekből, érdeklődést ébreszteni a vállalat és termékei iránt. Még a 21. században is.

3D animáció tervezés

Szeretné valami nagyon eredetivel meglepni ügyfeleit? Akkor nyugodtan lépjen ki az állóképek és szövegek világából, és mutasson nekik egy ízléses 3D animációt. Imádni fogják!

Ha nem tudja, hogy miként is érdemes egy ilyet elkészíteni, vagy csak egy jó ötlet hiányzik hozzá, akkor keressen minket, és a kezébe adjuk a megoldást!

Szeretne árajánlatot kérni?