Feldobná a céges életet?

Mi más kovácsolhatná össze a céges csapatot, mint egy életre szóló élmény?

A megoldás egyszerűbb mint gondolná!

Adrenalin

Vállaljuk céges csapatépítők megszervezését, a program keretein belül a kollégák egy életre szóló adrenalinnövelő élménnyel lesznek gazdagabbak.

Élmény

Az élmény keretein belül lehetőség van tankvezetésre, eszközeink megismerésére, kreatív feladatokra, amik mind-mind segítik a csapattá kovácsolódást és a szép emlékeket.

Ellátás

A program mellé étkezést is tudunk biztosítani, egy szomszédos étteremben, vagy akár a helyszínen, egy korabeli gulyáságyúban!

Azt látjuk, hogy igény van a személyes kapcsolattartásra és a közös élményekre is. Cégünk erre is kínál alternativát! A magyar KKV szektorban több éves múlttal rendelkezünk csapatépítők szervezése terén, melyet néhány multinacionális vállalat megkeresése is színesített. Elmondhatjuk, hogy ezen programjaink örök élményként szolgálnak, mind a dolgozók, mind pedig a vezetőség számára.

 

Egy ilyen csapatépítő alatt lehetőséget biztosítunk járműveink kipróbálására, instruktori felügyelet mellett. A csapat többi tagja akár utasként is felpattanhat szurkolni, de a kiállított relikviákkal is megismerkedhet közelebbről. Emellett kiegészítő programként lehetőség van az igazi tábori életbe is betekintést nyerni, sőt akár a magyar fejlesztésű gulyáságyúban főzés élményét is kipróbálhatják ügyfeleink.

Keressen minket bizalommal

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen személyesen!

Céges programjaink volumenjüknél fogva előzetes egyeztetést kívánnak, ahol személyre szabott programtervet állíthatunk össze!

Itt is megtalál minket:

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Gyakran felmerült kérdések

FAQ

Természetesen a programon szakavatott instruktorok segítik a kollégákat.

A csapat többi tagja akár utasként is felpattanhat szurkolni

A kiállított relikviákkal is megismerkedhet közelebbről

kiegészítő programként lehetőség van az igazi tábori életbe is betekintést nyerni

A program mellé étkezést is tudunk biztosítani, egy szomszédos étteremben, vagy akár a helyszínen, egy korabeli gulyáságyúban! akár a magyar fejlesztésű gulyáságyúban főzés élményét is kipróbálhatják ügyfeleink.