Hirdetések

Google hirdetések

Facebook hirdetés

instagram hirdetés

Google hirdetések

A PPC (pay-per-click) hirdetések az internetes marketing egyik legmegosztóbb elemét jelentik hosszú idők óta. Mindig voltak és lesznek olyanok, akik ellenzik, de egyre gyarapszik azoknak a száma, akik folyamatosan használják a kattintásalapú hirdetéseket, hiszen felismerték azok jövedelmezőségét.

Egy PPC hirdetés feladása során Ön nem a hirdetés feladásakor fizet egy fix összeget, hanem a hirdetésre kattintás esetén jelentkezik a hirdetési költség, így annak nagysága a megszerzett kattintásokkal egyenesen arányos. Ez azért hatalmas előny, mert ha már ismeri az egy kattintásra jutó bevételek mennyiségét, akkor nagyon jól előre jelezhető az akció eredménye a költségek ismeretében.

A PPC hirdetésekkel a Facebook-hoz hasonlóan nagyon pontosan lehet célozni, hiszen a Google keresőjében a profilba vágó kulcsszavak képzik a megjelenítés alapját, vagyis azok látják a hirdetést, akik számára valóban az Ön cége jelentheti a megoldást.

További lényeges előny, hogy weboldala korábbi látogatóit is megcélozhatja egy PPC hirdetéssel, ezzel növelve a vásárlás valószínűségét!

Ha szeretne élni a PPC hirdetések nyújtotta lehetőséggel, keressen minket bizalommal, mi pedig olyan hirdetési kampányt állítunk Önnek össze, ami pozitív hatást gyakorol majd mind a márka ismertségére, mind pedig az elért bevételekre!

Facebook hirdetés

Bizony az a hirdetés, ami nem fut Facebookon, az nem is hirdetés.

A hirdetések azok a pontok, amikor valóban aktivizálni próbálja a követőket, valamilyen akcióra invitálja őket. Ezért nagyon sokat számít, hogy sikerül-e eléggé attraktív módon megszólítani a Facebook népét, a megfelelő hirdetési időtartamot és módszert választja-e, a megfelelő közönséget célozza-e!

Ezutóbbi esetében a Facebook nagyon kifinomult célzást tesz lehetővé, így nagyon pontosan be tudjuk határolni, hogy kik számára legyen látható a hirdetésünk. Választhatunk olyanokat, akik nem, kor, lakóhely, vagy érdeklődési kör alapján potenciális vevőink lehetnek, de akár oldalunk korábbi látogatóit is megcélozhatjuk, növelve a vásárlás, vagy részvétel valószínűségét!

Ha szeretne egy attraktív hirdetést feladni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és olyan koncepciót és tartalmat szolgáltatunk Önnek, amik vonzani fogják a tényleges és potenciális ügyfeleket!

Ráadásul, a hirdetés lejárta után a kapcsolódó értékelő statisztikákat is rendelkezésére bocsátjuk.

Instagram hirdetés

Egyre inkább elvárás, hogy a promóciók és nyereményjátékok Instagramon is elérhetők legyenek.

Mi több, jelentősen növelhető az érdeklődők és résztvevők száma, ami tovább növeli a márka ismertségét.

Ha szeretné, hogy hirdetése úgy készüljön el, hogy az az Instagram felhasználói számára is vonzó legyen, akkor forduljon hozzánk, és olyan hirdetési anyagot készítünk cége számára, hogy azt még a kritikus és válogatós Instagram-nép is értékelni fogja!

Ráadásul, a hirdetés lejárta után a kapcsolódó értékelő statisztikákat is rendelkezésére bocsátjuk.

Szeretne árajánlatot kérni?