Redőnykapu

redőnyöknek kiváló hang és hőszigetelő képességük van, de mindemellett megvédik ingatlanát az időjárási viszontagságoktól, illetve az illetéktelen behatolóktól.  Egy kiváló minőségű redőny garantáltan időtálló.

Milyen anyagból készülhet egy redőnykapu?

Az általunk forgalmazott redőnykapuk fajtái készülhetnek alumíniumból illetve acélból. Kiváló minőségűek, melyre nem véletlenül vállalunk hosszú távú garanciát. Fontos megemlíteni, hogy a redőnykapuk szinte semmi helyet nem foglalnak el a nyílás fölött. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyobb járművek is biztonsággal közlekedhessenek alatta.

Mennyire képesek a redőnykapuk igazodni az egyedi elvárásokhoz?

Minden esetben a megrendelőink igényeinek megfelelően járunk el a redőnykapuk kiépítésekor is. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel, és később is minket keressenek fel. Célunk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, ami a hatékony kommunikáción és bizalmon alapszik.

Egyedi megrendelésével kapcsolatban egyedi árajánlatot készítünk! Legfőbb alapelvünk a bizalom, mellyel nem csupán termékeink iránt él, hanem irántunk is. Csináltassa velünk bátran redőnykapuját, ha számít Önnek a szakértelem és a gyors munkavégzés.

REDŐNYKAPU TÍPUSAI

redony-kapu-768x576
redonykapu_2

Milyen típusú redőnykapuk találhatóak meg a kínálatunk között?

Extra 52

ALUPROF külsőtokos alumínium redőny/redőnykapu, PA 52 típusú 52mmx13mm hőszigetelt alumínium lamellával, kézi vagy motoros működtetéssel.

Maximális szélesség: 4000mm
Maximális magasság: 2800mm

Mega 77

ALUPROF külsőtokos alumínium redőnykapu, PA 77 típusú 77mmx18,5mm hőszigetelt alumínium lamellával, motoros működtetéssel.

Maximális szélesség: 5000mm
Maximális magasság: 3000mm

redonykapu

REFERENCIÁINK

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése