Napellenző

Az árnyékolástechnikán belül a napellenzők a legklasszikusabb, leglátványosabb és egyben legtekintélyesebb termékeknek számítanak.  A napellenzők nem csupán kellemes hangulatot teremtenek, hanem védelmet is biztosítanak a tűző napsugarakkal és az időjárási viszontagságokkal szemben.

Mit érdemes tudni a napellenzőkről és milyen előnyökkel jár a használatuk?

napellenző, nem csak esztétikus, de emel az ingatlan értékén is. Egy szép napellenző a terasz, vagy erkély dísze lehet. Különböző típusainak köszönhetően teljesen az ügyfél igényeire szabhatóak. Az általunk forgalmazott napellenzők kiváló minőségüknek és színvonalas kivitelezésüknek köszönhetően ár/érték arányban a legjobbak a piacon.

Milyen típusú napellenzők találhatóak meg a kínálatunk között?

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a napellenzővel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a napellenzőkkel kapcsolatban!

Solar terasznapellenző

A Solar terasznapellenző – mint a hagyományos könyökkaros napellenzők – egy 40 x 40 -es zártszelvényre épülő szerkezet. Erre a horganyzott, színterezett zártszelvény alapra vannak felszerelve az előreálló ponyvahenger tartók és kartartókkal rögzített könyökkarok.

A motoros napellenző szerelhető szélérzékelővel – ami viharos szél esetén megvédi a szerkezetet a károsodástól. A szélérzékelő oly módon működik, hogy ha az előre beállított értéknél nagyobb szélerősséget érzékel, kiad egy parancsot a motornak a napellenző becsukására.

A Solar terasznapellenzőt – ha szükséges – szerelhetjük a szerkezet színére színterezett védőtetővel, amivel meghosszabbíthatjuk élettartalmát.

Balkon terasznapellenző

Mozgatása tekerő karral történik. A vászon megvezető homlokprofilját kiakaszthatjuk a korlát, vagy párkány tetejére, illetve az aljzathoz is rögzíthetjük, így teljesen zárt területet kapunk. Karos változatban teljes mértékben megmarad a panorámánk, kilátásunk, virágaink optimális fényben, árnyékban fejlődhetnek. Egyszerű horganyzott alumínium szerkezet, fehér színű.

A Balkon napellenző ajánlott lakóparkok, lakótelepek erkélyeire, balkonjaira. A balkon napellenző telepíthető a felső erkély aljára (mennyezeti szereléssel), illetve a nyílászárok fölé falsíkra, homlokzatra. Mennyezetről függőlegesen mozgó napellenző.

Box terasznapellenző

A box napellenző teljesen zárt tokrendszerben helyezkedik el, melynek köszönhetően – becsukott állapotban – a zárt tok minden irányból megvédi a ponyvát, így külön védőtető szerelése nem szükséges és mindemellett egy fantasztikusan szép formatervezett terméket tudhatunk magunkénak. A konzolok lehetővé teszik a napellenző homlokzati vagy mennyezeti szerelését is. Kézi és motoros működtetéssel is rendelhető.

Szélfal

A szélfalak áttetsző, függőleges rendszerek, elsődlegesen szél elleni védelemre ajánlott, kényelmet és védelmet biztosítva minden körülményben. A felhasznált anyag áttetsző polimer anyagból készül, melynek 90%-os áteresztő képessége van, ugyanakkor UV-szűrő hatása is. Ez az anyag kettős előnyt nyújt: nem gátolja a kilátást és nem árnyékolja a napot, így kellemes, meleg széltől védett helyiséget biztosít.

Zen napellenző

Falról indítható, vagy önálló lábakon álló baldachin típusú napellenző. Beltérben, vagy üvegfelület alatt egész évben használható. Kültéri használata szezonálisan ajánlott. Ideális teraszok, kerti vendéglők, vagy medencék árnyékolására. A ZEN napellenzőt a letisztult és kifinomult design jellemzi. A kiváló minőségű és nagyon erős alapanyagok használatának köszönhetően a saját kategóriájában a legstabilabb napellenzők közé sorolódik ami egyben a hosszú élettartamát is garantálja.

REFERENCIÁINK

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése