Roletta

roletta az egyik legrégebben alkalmazott árnyékolástechnikai eszköz. Az évek során az esztétikai megjelenésében és működési szempontjából rengeteg változáson esett át. Éppen ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy a roletták képesek lépést tartani a fejlődéssel és sosem mennek ki a divatból. A rengeteg variációjuknak és sokszínűségüknek köszönhetően napjainkban is igen kedvelt árnyékolási eszköznek számítanak.

Mit érdemes tudni a rolettáról?

roletta az egyik legnépszerűbb textilárnyékoló, tokozott vagy tokozatlan kivitelben, gyöngyláncos vagy rugós mechanizmussal, motoros működtetéssel is rendelhető. Anyagát tekintve megkülönböztetünk fényzáró, fényáteresztő, alumínium pigmentált, naphálós, reflexiós textil rolettát. A textília típusának kiválasztása a roletta funkciójának megfelelően kell, hogy történjen.

Az esztétikai követelményeket a széleskörű színválaszték biztosítja. A roletta elsősorban belső téri árnyékoló, ezért a napháló kivételével a textíliák kizárólag belső téri felhasználásra alkalmasak. A textíliák alapanyaga általában polyészter, különböző felületkezelő anyaggal ellátva.

Miért megfelelő árnyékoló a roletta?

Milyen típusú roletták találhatóak meg a kínálatunk között?

Edit Content

A 180 cm-nél magasabb vászon roletták megfelelő kezelhetőségét minden esetben gyöngyláncos működtetéssel biztosítjuk.

Edit Content

A klasszikus kezelési mód, függőleges ablakoknál: lefelé húzva a rugós roletta bárhol megállítható és egy mozdulattal eltüntethető.

Edit Content

A tetőtéri roletta a rugós típus általában nyílószárnyra szerelt változata, ahol a vászon az oldalt elhelyezett kis fülekhez rögzíthető.

Edit Content

Ferdesíkú tetőtéri ablakok ideális árnyékolója a tokozott Lux vászonroletta. E rolótípus a nyílószárnyra rögzítve teljes fényzárást biztosít.

Edit Content

Tolóajtókra jelent megoldást az oldalt sínes megvezetéssel, szinterezett alumínium tokkal rendelkező Praktik roletta. Nyíló ajtó vagy ablak esetén e roló-típus felszerelése az esetek nagy többségében nem lehetséges.

Amennyiben bármilyen kérdése van a rolettákkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a rolettákkal kapcsolatban!

REFERENCIÁINK

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése