Szúnyogháló

Az árnyékolástechnika segítségével nem csak a fénytől, vagy a hőtől védhetjük otthonunkat, hanem a rovarok ellen is. Erre a védelemre a szúnyogháló a legjobb megoldás. Kiváló minőségű termék kínálatunk között, biztosan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbbet!

Miért érdemes szúnyoghálót használni?

A nyári estéken nincs is jobb, mint átszellőztetni a lakást. A friss levegővel együtt azonban minden más hívatlan vendég is betér az otthonunkba. A nem kívánt rovarok, és szúnyogok ellen tökéletes megoldásként szolgál a szúnyogháló. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően ma már számtalan típusú szúnyogháló áll a rendelkezésünkre. A professzionális felhasználástól egészen az egyszeri használatra alkalmas szúnyoghálók megtalálhatóak.

Az utóbbival a boltok polcain sorakozva találhatunk, amelyek költségben kedvezőbbek, de minőségben nem szolgálják ki hosszútávon a vásárlói igényeket!

Az általunk forgalmazott szúnyogháló típusuk garantáltan magas minőségűek, amelyek minden időjárási viszontagságnak ellenállnak.

Milyen típusú szúnyoghálók találhatóak meg a kínálatunkban?

Ha jól belegondolunk és hazánk éghajlatát is figyelembe vesszük, akkor érdemes olyan szúnyoghálóba invesztálni, mely hosszú távú megoldást jelent a hívatlan vendégek ellen. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetőek ma már ez nem lehetetlen. Ár érték arányban igazán kedvező szúnyogháló megoldásokat tudunk találni, melyek kiváló minőségüknek köszönhetően garantáltan időtállóak.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szúnyoghálóval kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!

ROVARHÁLÓ TÍPUSAI

Fix szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

fix szúnyogháló kerete lehet műanyag (színe fehér vagy barna) és alumínium (mely alapáron szintén fehér vagy barna színterezett, de felár ellenében RAL minta alapján tetszőlegesen válogathatunk a különböző színek és árnyalatok között, illetve vannak faerezet minták és aranytölgy szín is!

pliszé mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén ez a szélesség akár megduplázható.

A pliszé szúnyogháló előnyei:

A pliszé szúnyogháló az egyik legjobb, legpraktikusabb a szúnyoghálók között. Rendkívül strapabíró, hajlamos elviselni akár a kis gyerekek nem éppen szakszerű kezelését is. Többnyire teraszajtó szúnyogháló, de ablak szúnyoghálóként is használható. A Pliszé szúnyogháló esetében nincs nehezen kezelhető mágneses rögzítés, nincs a hálót folyamatosan húzó rugós feszítés, bárhol megállítható, ezért könnyen kezelhető.

REFERENCIÁINK

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése