Thermofüggöny

Az általunk forgalmazott minőségi termofüggönyök kiválóan alkalmazhatóak raktárak, ipari épületek, bejárati ajtók, gyárak, mezőgazdasági üzemek, de akár vendéglátóegységek védelmére is.

Mire alkalmas a thermofüggöny?

termofüggönyök nem csak a huzat ellen nyújtanak tökéletes védelmet, hanem télen csökkentik a hő veszteségeket és minimalizálják a por és egyéb szennyeződések veszélyét is.

termofüggönyök használatának számos más előnye is van: képesek például csökkenteni a zajszintet, és a velük ellátott nyílás a természetes fény további forrásaként szolgálhat.

Ugyanakkor – a lágy PVC felhasználásának köszönhetően – a termofüggönyök gyorsan és könnyen átjárhatók mind személyek, mind bármilyen jármű számára. A minőségi termofüggönyök megtartják a rugalmasságukat, és a belső terek higiéniai elválasztására

Milyen előnyei vannak a termofüggöny alkalmazásának?

termofüggönyöket egyedi megrendelésre, a megfelelő méretre, az Ön igényeinek megfelelően készítjük el.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a termofüggönnyel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése