Termékeink

Nyílászárók

Redőny

Redőnykapu

Zsaluzia

Szúnyogháló

Napellenző

Sávroló

Szalagfüggöny

Roletta

Thermofüggöny

Okos Otthonok

Az Ön kényelme, a Mi hivatásunk.

Kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékeinken felül az intelligens otthon kialakításában is segítséget tudunk nyújtani. Nem kell választania a kényelem és az energiatakarékosság között, mert az intelligens otthon nem csak komfort érzetet teremt, hanem biztonságot is nyújt.

Beltéri árnyékolók

Kényelem, Komfort & Design

A beltéri árnyékolók megannyi funkciót látnak el otthonunkat tekintve. A funkcionalitás mellett, hogy árnyékolnak, magát a szoba és otthon hangulatát, belső berendezését öltöztetik és díszítik. Az ezer arcú szín- és anyagpaletták segítségével közösen kivitelezzük az elképzeléseit.

Kültéri Árnyékolók

Kézenfekvő, Futurisztikus, Öltöztet

A kültéri árnyékolók hangsúlyt adnak a külső megjelenésnek és egyfajta stílust képviselnek minden esetben. Az automaizáció, és a modern, innovatív anyagok futurisztikus képet tudnak alkotni egy kültéri helyszínről legyen szó otthonáról, vagy közösségi terekről.

Amire Nálunk számíthat

Kollégáink közreműködésével nem csak egy minőségi szolgáltatást nyújtunk, de beszállítóink által minőségi terméket és mindazokat illetően garanciavállalást is biztosítunk.

A Nyírfa Árnyék Kft. több, mint 30 év szakami tapasztalatával segíti Önt a helyzet adta kihívásokban. Az ajánlatadást követően elkészítjük a műszaki tervdokumentációt, majd legyártjuk és beszereljük a szerkezeteket.

Arra törekszünk, hogy folytonos precizitást biztosítsunk és hibamentes operációkat hajtsunk végre projektjeink alatt. Érdekünk, hogy Ön számára a lehető legjobb végterméket hozzuk el.

A INTELLIGENS OTTHON ÉLMÉNYE MEGÉRKEZETT

Mit tud egy okos otthon?

Átfogó biztonság, kiterjesztett kényelem, és költség hatékonyság.

Az okos otthon rendszerek kialakításukban nagyban hozzájárulnak életünk megkönnyítéséhez. A fűtés- és hűtés vezérléstől a napfény árnyékoláson át, a lakók szokásaira szabott világításig és kényelmi funkciókig számos dolog megoldható. Tekintse meg Intelligens Otthon szekciónkat további részletekért.

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése

Dinamikus térformálás és időtálló garancia

szakértői segítség rövid időn belül