Tartalommarketing

Generál

Facebook

Instagram

Generál

Ugye Önnek sem kell bemutatni weboldal és a közösségi médiafelületek szerepét a 21. századi marketingben?

Nos, akkor bizonyára azt is tudja, hogy ezek a legfontosabb felületek, ahol kommunikálni tud a meglévő és potenciális ügyfeleivel. Így hát nagyon sokat számít, hogy milyen stílusban szólítja meg őket, érdekesen, figyelemfelkeltően kommunikál-e velük.

Ha nem, nagyon hamar értelmüket vesztik ezek a csatornák, hiszen nem lesz, aki olvassa őket.

Ha hozzánk fordul, felélénkítjük cége online kommunikációját, a megbeszélt rendszerességgel eredeti, minőségi tartalmakat készítünk az Ön számára, amire ugrani fognak az emberek!

Szolgáltatásaink nem csak bejegyzések készítésére, de cikkek, szakcikkek, kiadványok és egyéb izgalmas tartalmak elkészítésére is kiterjednek, hogy online jelenlétét színesebbé, változatosabbá varázsoljuk!

Facebook

ELENGEDHETETLEN! Ez a szó jut eszünkbe a Facebook-jelenléttel kapcsolatban. A márkaépítés ma már elképzelhetetlen enélkül.

A kedvelői bázis egy aranybánya, csak meg kell találni a módját, hogy miként kommunikáljon követőivel, milyen tartalmakat mutasson meg nekik.

Fontos, hogy a kommunikáció stílusa illeszkedjen a márka üzenetéhez, a cég arculatához. Legyen hivatalos, vagy éppen nyers, fiatalos, közvetlen!

A Facebook-oldal létrehozása mellett tartalmak készítését és az oldal folyamatos naprakészen tartását, üzemeltetését is profin elvégezzük, ezzel a Facebookját igazi marketingfegyverré varázsoljuk!

Ráadásul, a megbeszélt gyakorisággal rövid, elemző jelentéseket küldünk, hogy nyomon követhesse a fejlődést!

Instagram

Ha a Facebookra azt mondtuk, hogy ELENGEDHETETLEN, akkor az Instagramra azt mondjuk, hogy ERŐSEN AJÁNLOTT!

Bizony napjainkra a közösségi médiahasználat elkezdett eltolódni az Instagram felé, így nagyon jövedelmező lehet a hirdetéseket itt is közzétenni.

Igen, ez egy más stílust igényel, mások a minőségi követelmények, fiatalabb a közönség. Kell a hashtag, kell az emoji!

Az Instagramon zajló kommunikációt is a márka üzenete irányítja, azonban egy jóval közvetlenebb stílusban.

Bízza ránk az Instagram-oldalának megalkotását és működtetését, és garantáljuk, hogy nem fogja elkerülni a legkritikusabb Instagram-felhasználók figyelmét sem!

Ráadásul, a megbeszélt gyakorisággal rövid, elemző jelentéseket küldünk, hogy nyomon követhesse a fejlődést!

Szeretne árajánlatot kérni?