Weboldaltervezés

Egyedi weboldal

Reszponzív weboldal

webáruház-készítés

Keresőoptimalizálás

Egyedi weboldal

A weboldal az üzleti lehetőségek kimeríthetetlen forrása. A forgalom, és az ismertség szempontjából is jelentős hozzáadott értékkel bír, amennyiben ízléses, informatív módon lett elkészítve.

Íme 5 érv, hogy belásd: a jó weboldal KÖTELEZŐ!

  1. Igen valószínű, hogy ez az a felület, ahol potenciális vásárlóid először találkoznak cégeddel, miközben megoldást keresnek igényeikre. Fontos az első benyomás, igaz?
  2. A weboldal az elsődleges reklámfelületed. Hiába nyer egyre nagyobb területet a közösségi média, szolgáltatásaidról, elérhetőségedről honlapodon fogják keresni az információt.
  3. Ezt az információt nem csak otthon, a számítógép előtt ülve kereshetik. Lehet, hogy a villamoson tabletről, de az is lehet, hogy a parkban sétálva okostelefonról akadnak az oldaladra. A jó weboldal minden eszközön, változatlan minőségben elérhető. Bárhol.
  4. Optimális esetben te 8-10 órát töltesz egy nap a munkahelyeden, amikor személyesen is kapcsolatba léphetnek veled. A weboldalad viszont a nap 24 órájában működik és képviseli vállalkozásod. Bármikor.
  5. A weboldalra a mai napig sok kisvállalat úgy tekint, mint szükséges rosszra. Legyél Te az, aki inkább lehetőségként kezeli, velük szemben ez versenyelőnyt fog jelenteni számodra!

Reszponzív weboldal

Ha bonyolult, nehéz a navigáció, vagy nem olvasható könnyen, esetleg nem érhető el telefonról, akkor el se olvassuk!

Higgye el, elképesztően fontos, hogy olyan weboldalt tárjon az érdeklődők elé, ami még a villamoson ülve, mobilról is gyorsan, könnyen elérhető és olvasható, szemléletes, mégis informatív.

Volt már olyan érzése, hogy egy honlapot egész egyszerűen élmény olvasni, élmény azon böngészni? Na, ilyen lesz az Ön honlapja is, ha ránk bízza annak elkészítését!

webáruház-készítés

Hadd emlékeztessük valamire!

2018-ban mért adatok szerint az online kiskereskedelem által generált forgalom 3-szor olyan gyorsan növekszik, mint a hagyományos kiskereskedelem útján elért bevétel mennyisége. 

Ugye érzi, hogy mennyire fontos, hogy a hagyományos face-to-face értékesítést kiegészítse egy
produktív webshop?

Ha még nem rendelkezik ilyennel, esetleg nem elégedett jelenlegi webáruháza teljesítményével, akkor forduljon hozzánk, és mi segítünk megpörgetni azt a bizonyos forgalomszámlálót!

SEO - Keresőoptimalizálás

Ha szüksége van valamire, mit szokott csinálni? Beírja a Google keresőjébe, hogy mi a probléma, mire is keres megoldást, igaz? Hát ezért nagyon fontos az, hogy a honlapon szereplő információk aszerint legyenek kialakítva, hogy a keresőmotorok (legfőképpen a Google) minél könnyebben megtalálják az Ön oldalát, minél előbb jelenjen meg a találati listán.

Honlapját úgy alakítjuk ki, hogy az a lehető legtöbb profilba vágó keresés során az első találatok között szerepeljen, így növelve az oldal látogatottságát.

Szeretne árajánlatot kérni?